Szélesség
Mélység
Forma
Anyag típusa
Típus
Szín
Minta
Szállítási idő
Ár
Rendezés a következők szerint:
mindent mutat

Szőnyegek

A szőnyegek, perzsa szőnyegek, dekoratív takarók vagy futószőnyegek a sokoldalú felhasználási lehetőségeknek köszönhetően évszázadok óta kedvelt berendezési tárgyak. A szőnyegek használhatóak a hangszigeteléstől kezdve a dekoráción át egészen a gyerekek számára játszóhelyként vagy épp a háziállatok számára pihenőhelyként. Mindegy, hogy nappalijáról, hálószobájáról vagy étkezőjéről van szó, hiszen egy szőnyeg valamennyit képes otthonossá varázsolni. Lehet védő szerepe bútorok alatt, lehet dekoráció a szoba közepén vagy használhatja a hideg padló melegítésére is. Akár hőszigetelőként, akár díszítőelemként használja ezeket, a szönyegek mindenképp otthonosabbá és kényelmesebbé teszik lakását.

Többféle színben és kombinációban kínáljuk a népszerű padlló dekorációs termékeinket. A színes és friss vagy inkább a meleg és nyugtató színeket kedveli? Szögleteset vagy kereket választana? Hosszú szálasat vagy egyszerűen tisztítható sima felszínű darabot szeretne?  Ön tudja, hogy mire van szüksége, mi pedig biztosítjuk, hogy meg is találja azt.

Egy pamut, poliészter vagy bőr szőnyeg minden otthonnak a része és a Beliani széles választékából biztos, hogy ki tudja választani az ízlésének megfelelő darabot.

Valamennyi árunk forintban (HUF) értendő és tartalmazza az Áfát valamint a szállítási költségeket. Az áthúzott árak a konkurencia árain alapszanak.
értékelés

4.42 / 5.00 12