Fekvőfelület
Szín
Alapanyag
Rendezés a következők szerint:

Hálószoba bútorok

Az ágy általában a hálószoba középpontja. A dizájntól és kialakítástól függően az ágy egyediséget kölcsönözhet hálószobájának és az alvás igazi örömével ajándékozhatja meg Önt. Nem számít, hogy boxspring ágyat, vízágyat vagy kanapéágyat szeretne, kínálatunkban biztos, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő darabot.

Az alábbi méretekben állnak rendelkezésre egyszemélyes és franciaágyaink:

  • 140x200 cm-es ágy
  • 160x200 cm-es ágy
  • 180x200 cm-es ágy

Az ágy mérete mellett rendkívül fontos az ágykeret anyagának kiválasztása is. A különböző színek és különböző alapanyagok eltérő karaktert kölcsönöznek a szobának. Egy bőr ágy eleganciát sugall, egy kárpitozott ágy tökéletes hely a feltöltődésre, egy fa ágy pedig kényelmet biztosít.

Szintén meghatározó a megfelelő matrac kiválasztása. Egyéni igényeitől függően választhat egy emlékező habmatracot hozzáillő kerettel vagy vízmatracot olyan kiegészítőkkel, mint habkeret és vízágy huzat. A felsorolt termékeket - sok egyéb mellett - megtalálhatja webáruházunkban.

Tükrök vagy babzsákfotelek kiválasztásával még egyedibbé teheti hálószobáját., a hatást pedig felerősítheti a megfelelő paplanok és fejpárnák vásárálásával.

A különböző alapanyagok (bőr, matracok, matrac huzatok, rozsdamentes és krómozott acél, aluminium) kezelésére vonatkozó tanácsainkat szintén elolvashatja honlapunkon.

Valamennyi árunk forintban (HUF) értendő és tartalmazza az Áfát valamint a szállítási költségeket. Az áthúzott árak a konkurencia árain alapszanak.
értékelés

4.78 / 5.00 261