Rendezés a következők szerint:

Nappali bútorok

Egy dizájnos kanapé bármely nappali díszévé válhat, sokoldalú kínálatunknak köszönhetően pedig biztos, hogy megtalálja az Ön ízlésének megfelelőt. Termékeink között bőr- és kárpitozott kanapék, sarokgarnitúrák is megtalálhatóak. Fontos, hogy kanapéja ne csak jól mutasson, hanem kényelmes, dizájnos és időtálló is legyen. A svájci minőség és a felhasznált kiváló alapanyagok mindháromra garanciát jelentenek.

Egy ülőgarnitúra és egy dohányzóasztal gyakran a nappali középpontjában áll, ezért a kettőnek nem csak a szobához, de egymáshoz is illeszkednie kell. Kanapéinkat az alábbi színekben kínáljuk:

  • fekete kanapé
  • barna kanapé
  • bézs kanapé
  • fehér kanapé

A klasszikus eleganciát kedvelő ügyfeleinkek a Chesterfield kanapét, a formabontó megoldások híveinek pedig valamelyik kerek kanapénkat tudjuk ajánlani.

Egy kanapéra, nem csak a nappaliban lehet szükség. Egy dizájnos kanapéágy praktikus a gyerek- vagy vendégszobában is, ahol nappal ülőhelyként szolgálhat családjának, éjszaka pedig ágyként vendégeinek.

Babzsákokkal vagy csocsóval gyerekbaráttá, míg egy tükörrel, bárszékkel vagy lakásdekorációs termékeinkkel egyedivé varázsolhatja nappaliját.

Nézze végig kínálatunkat, és

A bőr, rozsdamentes- vagy krómozott acél termékek kezelésével kapcsolatos tanácsoknak utánanézhet honlapunkon.

Valamennyi árunk forintban (HUF) értendő és tartalmazza az Áfát valamint a szállítási költségeket. Az áthúzott árak a konkurencia árain alapszanak.