Szín
Alapanyag
Rendezés a következők szerint:

Lámpák

A dizájn lámpák világa óriása: asztali lámpák, mennyezeti lámpák, állólámpák, fali lámpák,  – a választék nagy és még a legátgondoltabb lakberendezési koncepció is elbukhat azon, ha nem megfelelően választják ki a fényforrást. A lámpák fényükkel befolyásolják lakása hangulatát, így a berendezés fontos részeinek kell őket tekinteni. A fénnyel a színekhez hasonlóan fejezhet ki hangsúlyokat otthonában. Gyakori kívánság a közvetett megvilágítás, amivel hangulatossá változtathatja nappaliját vagy hálószobáját.

A dizájn lámpák nem csak szobái megvilágításáról gondoskodnak, hanem gyakran maguk is igazi műalkotások. Ezért az igazi stíluskedvelők számára fényforrásaik dizájnja is legalább olyan fontos, mint kanapéik vagy asztalaik formavilága.

Éppen ezért fektettünk hangsúlyt a lámpák terén is a kellően széles választék kialakítására. Alacsony árért többet kínálunk, mint egyszerű megvilágítást. Amikor a lámpabúra finoman eltompítja a fénysugarakat, az eleganciát és nyugodt hangulatot sugároz.  Mi pedig pont ilyan megvilágítást kínálunk: Dizájn lámpáink közül az állólámpák a nagyobb darabok közé tartoznak és tökéletes kiegészítői lehetnek a nappali berendezésének. A lámpákkal, a kiegészítőkhöz hasonlóan, rendkívül jól dekorálhatja otthonát.

Tekintse meg dizájn lámpáinkat, merítsen remek új ötleteket teljes kínálatunkból, rendeljen kényelmesen otthonából, és mi hamarosan haza visszük Önnek álmait.

Valamennyi árunk forintban (HUF) értendő és tartalmazza az Áfát valamint a szállítási költségeket. Az áthúzott árak a konkurencia árain alapszanak.
értékelés

4.82 / 5.00 104