Ár
Variációk
Szín
Rendezés a következők szerint:

Ülőgarnitúrák

A kanapé gyakran a nappali szíve. A csúcsminőségnek és az elegáns dizájnnak köszönhetően kényelmessé varázsolhatja otthonát. A bőrkanapék különösen kényelmesek és emellett eleganciát is sugároznak. A bőr rendkívül strapabíró és jól bírja a mindennapi használtaból adódó gyűrődést is. A stabil és krómozott lábaknak valamint a szép és precíz varrásnak köszönhetően modelljeink kíváló minőséget képviselnek. Nappali bútoraink könnyedén kombinálhatóak egyéb berendezési tárgyainkkal, melyek szintén csúcsminőséget képviselnek. Kanapéink hosszú ideig okoznak örömet tulajdonosának.

A hagyományos sarokgarnitúra hosszú ideje a legkülönfélébb nappalik tartozéka. Majdnem minden bútorunk többféle színben is elérhető. Széles a kínálatunk, ha például fekete szófát keres, több közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. Minden szófánk egyedi, mivel az ügyfeleinktől kapott visszajelzések alapján egyedi bútorkínálatot tudunk kialakítani.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink kedvében járjunk folyamatosan fejlesztjük és változtatjuk kínálatunkat.  Bemutattuk már kanapéágyunkat, amely - hogy elősegítse a hely megfelelő kihasználását - ágyként is használható.

Chesterfield stílusú, divatos kanapékat is kínálunk, ezek háromszemélyes kanapéként és fotelként is használhatóak. Kérjük olvassa el bőrtermékeink kezelési útmutatóját, hogy bútora minél tovább megőrizze eredeti minőségét. A többi általunk használt alapanyag (például fa, műrattan vagy rozsdamentes acél) kezelési útmutatóját is megtalálja oldaunkon.

A Beliani nem csak nappalijába, de étkezőjébe vagy hálószobájába is kínál bútorokat. Az utóbbira kattintva bőr ágyakat, matracokat valamint paplanokat és párnákat is találhat. Minden ágyunk kíváló minőségű alapanyagból készült, melyet mind a gyártó mind pedig cégünk  is ellenőrzött, így garantálhatjuk termékeink tartósságát. Amennyiben kérdései vannak, úgy segítőkész ügyfélszolgálatunk a rendelkezésére áll. Gyors futárszolgálatunk kényelmesen otthonába szállítja a rendelt terméket, így az valóban lakása díszévé válhat.
 

Valamennyi árunk forintban (HUF) értendő és tartalmazza az Áfát valamint a szállítási költségeket. Az áthúzott árak a konkurencia árain alapszanak.