Ár
Rendezés a következők szerint:

Kerti bútorok

A kerti bútorok kellemes és gyönyörű hellyé varázsolják kertjét, ahol nyaranta nyugodtan tud pihenni. Attól függően, hogy milyen anyagból készültek egyedi karaktert kölcsönözhetnek udvarának. Kínálatunkban a következő készletek szerepelnek:

A kerti bútorok klasszikusai a rattánból készült termékek. Könnyű kezelhetőségüknek és természetes kinézetüknek köszönhetően ideálisak kertjébe, vagy akár teraszára is. Olyan különböző rattánból készült bútoraink vannak, mint például nyugágyak, székek, kanapék vagy strandkosarak. Az utóbbi években a Lounge bútorok egyre népszerűbbé váltak, így kínálatunk ebben a kategóriában is attraktív és sokoldalú.

A gránit kerti bútoroknak köszönhetően kertje elegáns és ízléses lesz, köszönhetően az alapanyag víz- és időtállóságának. A különböző módon elkészített gránit bútorok egyedi lehetőséget biztosítanak arra, hogy megteremtse saját kerti bútor összeállítását.

Az időtálló külső mellett az alumínium kerti bútorok rendkívül stabilak  és könnyen is tisztíthatóak. Azért, hogy szabadidejét még elegánsabb környezetben tölthesse el, egy különleges porbevonat segítségével bútoraink még szebbé és egyszerűbben tisztíthatóbbá váltak.

A fa és teakfa kerti bútorok manapság nagy népszerűségnek örvendenek, köszönhetően annak, hogy jól bírják a változó időjárást és könnyen beilleszthetőek a már meglévő bútorok közé. Az, hogy Ön kemény-, vagy teakfából készült bútort szeretne, kizárólag az Ön ízlésén múlik.

A rozsdamentes acélból készült kerti bútorokra a stabilitás és a kitűnő minőség jellemző. Rozsdamentességüknek köszönhetően - megfelelő karbantartás mellett - rendkívül sokáig élvezheti az ilyen bútorok nyújtotta kényelmet.

A beton mind bel-, mind kültéren kíváló bútor alapanyagnak számít. A beton bútorok jól bírják az időjárás viszontagságait és elegánsak is egyszerre. Nálunk megfizethető áron fektethet be egy ilyen garantáltan hosszú élettartammal rendelkező bútorba.

Formától és mérettől függően több termékünk terasz bútorként is használható. Egy kültéri jacuzzi és kerti kiegészítőink segítségével kertjét elképzeléseinek és vágyainak megfelelően rendezheti be.

Honlapunkon megosztottunk néhány tanácsot - többek között - a következő alapanyagok kezelésével kapcsolatban: rattán, alumínium, rozsdamentes acél, beton, fürdők és nylon babzsákok huzatok.

 

 

Valamennyi árunk forintban (HUF) értendő és tartalmazza az Áfát valamint a szállítási költségeket. Az áthúzott árak a konkurencia árain alapszanak.