Fekvőfelület
Rendezés a következők szerint:

Vízágyak

Több oka is vannak amiért egyes ügyfelek olyannyira szeretik a vízágyakat. Mivel a vízágyak a test egész felületén osztják el a nyomást, az egyformán alá lesz támasztva, így pedig pedig reggel sokkal kipihentebben ébredhet. A vízágy matracok minden mozdulat után felveszik az új alvó pozíciót és így gondoskodnak arról, hogy a gerincoszlop mindig megfelelő helyzetbe kerüljön. Emellett pedig a vízágyak hőmérséklete szabályozható.

A Beliani kiváló minőségű és elegáns vízágyak hatalmas választékával rendelkezik. Mindegy, hogy a fát, a bőrt vagy a kárpitot kedveli, nálunk mindenki megtalálja a neki megfelelőlt. Kínálatunkban szerepelnek különböző csillapítási fokozattal rendelkező matracok és ezekhez passzoló lehúzható és mosható huzatok is. Azért, hogy kényelmesen és maximálisan stabilan fekhessen habkereteink különböző méretekben is rendelkezésére állnak. A szükséges kiegészítőket is forgalmazzuk, kínálatunkban szerepelnek például vízágy kondícionálók, melyek frissen tartják matracában a vizet.

Honlapunkon találhat információkat a matracok és a matrachuzatok kezelésével kapcsolatban is.

Valamennyi árunk forintban (HUF) értendő és tartalmazza az Áfát valamint a szállítási költségeket. Az áthúzott árak a konkurencia árain alapszanak.