Fekvőfelület
Szín
Alapanyag
Rendezés a következők szerint:

Ágyak

Időnk majdnem felét alvással töltjük. Regenerációra van szükségünk és a nyugalmabb időszakokat pihenésre kell felhasználnunk. Csak így tudunk reggelre elég energiát összegyűjteni ahhoz, hogy újra és újra kiemelkedő teljesítményt nyújthassunk.

Éppen ezért fontos, hogy az ágy kiválasztása kellően átgondolt legyen. Néhány dolgot mindenképp figyelembe kell vennie és az elvárásai ennél a fontos bútordarabnál nyugodtan lehetnek magasabbak, mint általában.

Manapság a különböző ágyak óriási választéka áll rendelkezésre. Ezek nem csak fajtájukban, de dizájnban és a felhasznált anyagokat tekintve is különböznek egymástól. A luxus bőr ágyak és kényelmes vízágyak mellett kínálatunkban megtalálhatóak az egyre népszerűbb boxspring ágyak is. Webáruházunkban fekete, fehér és színes ágyakat is talál hagyományos négyszögletes formában. Bizonyos modelleink az ívelt vonalaikkal modernitást és vitalitást sugároznak. Ezenkívül forgalmazunk ágyakat kisasztalokkal és több magasságban elérhető fejtámlákkal. Amennyiben a rusztikus stílust szereti, akkor egy fakeretes ágy lehet a legjobb választás. Ilyen például Carris elnevezésű modellünk.

A hálószoba kényelmények biztosításához nem elég egy kiváló ágy, legalább ilyen fontos a megfelelő ágyrácsok beszerzése is. A Belianinál kiváló minőségű ágyak közül választhat, melyekhez erős, részben összecsukható ágyrácsokat biztosítunk. Valamennyi típushoz kínálunk megfelelő matracot is. A rugós matracok mellett forgalmazunk hab- és emlékező habmatracokat is.

Amennyiben a vásárlás után úgy döntene, hogy mégis inkább egy vízágy matracon képzeli el éjszakáit, kínálatunkban megtalálja az átalakításhoz szükséges felszerelést is.

Válassza ki kínálatunkból az Önnek megfelelő darabot, rendeljen online és néhány napon belül már ki is próbálhatja új kényelmes fekvőhelyét.

Valamennyi árunk forintban (HUF) értendő és tartalmazza az Áfát valamint a szállítási költségeket. Az áthúzott árak a konkurencia árain alapszanak.