Méret
Rendszer
Csillapítási fokozat
Rendezés a következők szerint:

Vízágy matracok

Ágya vagy újonnan beszerzett ágykerete modern vízággyá alakításához szüksége van a megfelelő matracra is. A Beliani webáruházában utóbbiak minden méretben rendelkezésre állnak. Válassza ki a megfelelő méretűt és az elvárásainak, valamint a követelményeknek megfelelőt. Fontos tudni, hogy kemény- vagy puhakeretű vízágyat szeretne, valamint, hogy a matrac monó vagy dual rendszerű lesz-e. Emellett pedig matracaink több csillapítási fokozatban is elérhetőek.

Amennyiben szeretne többet megtudni a vízágy matracokról, olvassa el blogunk vonatkozó cikkét, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon vagy e-mailen keresztül.

A matracok mellett kerti bútorokat, ágyakat, kanapékat,  valamint sok más bútort és lakásdekorációs terméket is kínálunk.  Termékeinkban közös, hogy kiváló minőségi paramétereikkel és elbűvölően modern formavilággal rendelkeznek.  Győződjön meg személyesen a termékeinknek köszönhetően élvezhető kényelemről és biztos, hogy újonan berendezett otthonában jól fogja érezni magát.

Valamennyi árunk forintban (HUF) értendő és tartalmazza az Áfát valamint a szállítási költségeket. Az áthúzott árak a konkurencia árain alapszanak.
értékelés

4.57 / 5.00 35